Ново изследване предлага доказателства, че ние вибрираме честоти от енергия.

Всички сме чували изказвания като: ‘‘Всички сме енергия’’ или ‘‘Просто не резонирам  теб“. Предпоставката на Закона за привличането е че „вибрираме“ с определена честота, която привлича или отблъсква хора и ситуации към нас.

За мнозина изглежда, че има интуитивна основа на истината, която преминава през всички тези идеи, макар и да не е научно доказано.

Науката успява да намери иновативни начини да навакса и провери догми, които често се считат за истина от еони, и сега го прави отново.

Нов научно-изследователски репорт съобщава за разработването на нова техника за образна микроскопия, която дава уверение за важността на нашата „вибрационна честота“ и как тя може да бъде ключов елемент от живота. Винаги се е предполагало, че протеините в нашето тяло вибрират, но тази нова технология ни даде първите проверими доказателства, че това е вярно и е в състояние да бъде наблюдавано в най-малки измерителни скали.

Професорът по физика в университета в Бъфало Андреа Маркелц, който ръководи изследването и екипа, показа, че вибрациите, които се появяват в протеините, продължават да съществуват дълго време като „звъненето на звънец“. Целта на вибрациите е да позволят на тези протеинови молекули (градивни елементи на хормоните, невротрансмитери, тъкани на органи и т.н.) бързо да променят формата си и да се свържат с други протеини. В резултат на това нашите тела имат способността да изпълняват всяка необходима за живота функция, както познаваме. Тези протеини с най-различни форми и структури абсорбират светлина и вибрират в отговор на светлина с променяща се честота.

И така, какво означава всичко това? Че на клетъчно ниво ние непрекъснато вибрираме в отговор на светлина. Нашата честота може да предложи ключова информация за нашето здраве, която един ден може да бъде разбрана на по-високо ниво, което може да помогне за назначаване на лечебни интервенции с още по-голяма точност.В момента се прилагат широк спектър от енергийни модалности. Вероятно бъдещите изследвания ще бъдат арена, в която наблюдателните технологии ще могат да измерват резултати от лечение на енергийна основа.

Докато областта на енергийната медицина продължава да расте експоненциално; независимо дали това е ТЕС, Рейки, Therapeut Touch, Touch For Health, Healing Touch, Pranic Healing и много други, изглежда, че фините енергии и протеиновите изследвания могат да намерят място, където да се срещнат и допълнят, така както духовността, изследванията на съзнанието и квантовата физика правят.

Източник: https://www.efttappingtraining.com/vibrating-frequencies-energy/?fbclid=IwAR0A3jxsf9BGR2uG1NyXO4W1MriCrYX3O73csKgFKluev2vv-Xi0tOsr-oM

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ: 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *