Работа с огледалото:

🌞

Както огледалото отразява образа ви, преживяванията отразяват вътрешните ви убеждения. Когато ви се случва нещо неприятно, погледнете навътре и се запитайте: Какво допринасям за това преживяване? Кое вътре в мен вярва, че го заслужава? Как мога да променя това убеждение?

✨

Да създадем прекрасни нови убеждения за живота си!

1. Застанете пред огледалото. Поемете дълбоко въздух и – докато издишате – позволете на цялото напрежение да напусне тялото ви.

2. Погледнете челото си и си представете как всички стари убеждения и негативни мисли си играят в главата ви. Протегнете ръка и си представете как издърпвате тези думи от главата си и ги изхвърляте.

3. Сега погледнете в очите си и си кажете: Хайде да направим нов запис с положителни убеждения и утвърждения.

4. Изречете утвържденията на глас: Отърсвам се. Освобождавам се от цялото напрежение. Освобождавам се от страха. Освобождавам се от гнева. Освобождавам се от чувството за вина. Освобождавам се от тъгата. Освобождавам се от старите ограничения и убеждения. Аз съм в мир със себе си. Аз съм в мир с живота. Аз съм в безопасност.

5. Повторете убежденията два или три пъти.

6. През целия ден, възникнат ли тежки мисли, извадете джобното си огледалце и си повтаряйте тези утвърждения.

Ако почувствате, че това не ви е достатъчно и отровните мисли се връщат отново и отново, използвайте ТЕС. Научно доказано е, че ТЕС работи.

А ако срещате трудност да се спровите сами, не се колебайте да се свържете с мен. Аз ще ви помогна и подкрепя в процеса на промяна.

За индивидуални консултации, може да запазите час на телефонен номер:

0887 511 122 – Бойка Боянова – Консултант по Енергийна психологияили да ми пишете на месинджър на страницата:https://www.facebook.com/innerpeaceBoyka

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *