Жива Астро Мандала

Здравейте скъпи приятели! Пиша тази статия за да ви запозная с една нова практика, наречена Жива Астро Мандала, която въведохме и изпитахме с моята колежка Силвия Маринова. Това е един уникален, много различен и силно магичен похват, който дава свобода и сила на Духа, балансира енергийте на тялото, емоциите и мисълта, който ще ви помогне да трансформирате своите ограничения и сами да стигате до ресурс, да намерите работещ за вас начин за да реализирате пълния си потенциал. И ако това ви е заинтригувало, продължете да четете нататък за да разберете, как протича процеса.

Това, което виждаме в Голямото Огледало, т.е. в нашия живот – било то проблем или щастие, е отражение на нещо, натиснато, изпято вътре в нас. Някаква деформация, структура, енергиен камък или обратното – нашето самоуважение, обич, подкрепа, помощ.

Различните форми и варианти на мандалите се явяват в различни аспекти на живота ни. Във формите на земята, слънцето, луната, в общуване, в семейните и приятелските ни отношения, във всяка житейска сфера.

Живата Астромандала е изображение на енергийно поле, което се създава от безграничните възможности на пространството и отразява нашите избори в определен период от живота ни.

Основен инстромент в тази практика вашата собствена астрологична натална карта.

В момента на нашето раждане, планетите, като символи на енергиите, в голяма степен определят нашият характер и бъдещият ни живот, запечатан върху наталната ни карта. Защо ли? Защото какъвто е нашият характер, такъв е и нашият живот! Ако се страхуваме от новото, щастието винаги ще бяга от нас на една-две или три ръце разстояние.

Но ние се развиваме всяка минута, НИЕ СМЕ ХИЛЯДОЛЕТЕН ПРОЦЕС!
Можем да кажем, че развиваме и своите планети.

В „Плодовете на дървото на живота”, Омраам Микаел Айванов казва: „Ако имате хороскоп, който съдържа много лоши аспекти, не трябва да виждате в това абсолютна предопределеност. Защото знайте, че човешкият Дух е над астрологичния хороскоп, над звездите, над звездите и техните влияния, над кармата, над всичко. Духът е свободен, той е всемогъщ. Каквато и съдба, която са ви начертали звездите, вие трябва да знаете едно нещо: над съдбата, в една висша, възвишена и недостъпна област, царуват вашият Дух и съдбата нищо не може да направи срещу него.”

Да създадеш среда на щастие в себе си означава да направиш основна ревизия на начина си на мислене, реагиране, вярване, на хората и влиянието им върху съзнанието ти, на всички ежедневни избори и на самия теб – какво попиваш, какво произвеждаш и какво отказваш да пуснес.

С подреждане на Живата Астро Мандала, ти сам сътворяваш настоящата си реалност. Астралната ти натална карта ти показва активните планети и тяхното влияние в сегашния момент. С помощта на специфични похвати от Енергийната психология, всеки сам стига до собствените си осъзнавания, ограничения и самосаботажи, като намира най- работещите за него начини за освобождаване и трансформация за постигане на своите мечти.


Хората са различни, защото нивата на планетите им са различни и те всекидневно вървят към една цел: Да вдигнат тяхното ниво, тоест да шлифоват своя характер, и всеки „ПРОБЛЕМ” им показва какво ги спъва по пътя.


Това е уникална и много различна практика, която с моята колежка изпитахме с огромен успех и се състои в следното: Създаваме защитено поле и в него влиза участникът -представител, който иска да разреши свой проблем. Той влизав полето като собственото си Слънце, тоест своята личност, която има отношение към този проблем. Останалите участници влизат в полето като представители на неговите собствени планети – Венера, която отговаря за ценностната ни система и начина по който приемаме и даваме любов; Марс, койтоотговаря за начина по който действаме; Меркурий, нашият ум; Луната, която отразява нащето подсъзнание; Сатурн, който ни свива и дисциплинира; Юпитер, който ни разширява и т.н.

УЧАСТНИКЪТ подрежда в полето графична презентация /МАНДАЛА/ на собствените си енергийни ресулси. В полето няма хора, няма род. Съществуваш Ти и Съществуваш само ТИ и ОГЛЕДАЛОТО тоест твоя „проблем” и твоя характер /във всяка натална карта планетите в знаците са на различно ниво на развитие/.

И тогава представителите на твоите собствени енергийни ресурси, ще ти дадат обратна връзка, какво вътре в теб е активирало този проблем. Балансирайки енергийте на тялото, емоциите и мисълта, сами стигате до ресурс, който ще ви помогне да трансформирате своите ограничения и да намерите работещ за вас начин за да разрешите въпроса, който сте поставили и да реализирате пълния си потенциал.

В „Плодовете на дървото на живота”, Омраам Микаел Айванов казва: „Ако имате хороскоп, който съдържа много лоши аспекти, не трябва да виждате в това абсолютна предопределеност. Защото знайте, че човешкият Дух е над астрологичния хороскоп, над звездите, над звездите и техните влияния, над кармата, над всичко. Духът е свободен, той е всемогъщ. Каквато и съдба, която са ви начертали звездите, вие трябва да знаете едно нещо: над съдбата, в една висша, възвишена и недостъпна област, царуват вашият Дух и съдбата нищо не може да направи срещу него.”

Живата Астро Мандала е едно невероятно преживяване за всички участници. В нея наблюдаваме собствения си вътрешен живот – озвучен, жив, разиграващ се пред очите ни, като „театрална пиеса”. Какво мислим, как реагираме, какво вярваме, какво отказваме да пуснем и как това влияе върху ежедневните избори, които правим. Нашите страхове, нашите вътрешни противоречия и вярвания – предявяващи права да бъдат чути, уважени, приласкани!
Всеки един поставил своята тема в Мандалата ще получи възможност за самосъзнаване и себереализация. Ще се докосне до своята собствена мистерия и своите дълбоки вярвания. Всяка една мандала е уникална и ще прошепне за пътеката, която човек е поел в момента, ще покаже същността на връзката между човека и Вселената. Построявайки своята жива мандала ще намерите отговор на вашите скрити съкровени желания и въпроси. Ще проправите своя осъзнат път към разбиране на всичко и осъзнаване на връзката между вътрешната и външната Вселена. Ще може ясно да се вгледате в определени чувства, емоции, състояния, стремежи или тяхната липса. Мандалата коригира проблеми в информационното поле, а успоредно с това бързо оптимизира в посока събития в живота, елементи от характера и усещане за благополучие. Подобрява самосъзнанието, себеизразяването и дори разрешаването на конфликти.

Най-красивата пиеса – Нашата собствена! И тъй като ние сме я писали, ние можем да я пренапишем така, че тя да ни хареса!

Практичната полза е: Силен прилив на енергия, вътрешно усещане за сила, и факта, че проблемът вече не е проблем, а осъзнатост. Само няколко дни след Астро Мандалата, Участниците споделят изумителна вътрешна промяна в поведението си и начина си на виждане за света. Дори водещите на тези събития – Аз, Бойка Боянова и Силвия Маринова, само два дни след Мандалата, отчитаме невероятни постижения, въпреки че вие работите за собствените си проблеми, но ние сме вътре в полето заедно с вас и промените, които вие сътворявате се отразяват много силно и върху нашите енергийни матрици.

Бойка Боянова
За въпроси пишете ми на имейл: bboyanova11@gmail.com

За консултации и запазване на час вижте в раздел УСЛУГИ

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *