Аз съм Бойка Боянова. По професия съм икономист. През годините преминах през много предизвикателства в емоционален план. В пътя ми към себе си и това, което наистина ме пали, което ми дава повече баланс, увереност и вътрешен мир, започнах да изучам различни методи на Енергийната психология. Това за мен се превърна в един вдъхновяващ път на личностно израстване, който съществено промени живота ми. Прилагайки научено на практика, аз се впуснах в едно вълнуващо приключение изпълнено с търсене, учене, развитие, лична трансформация и израстване. Идеята, че всичко е енергия и всички ние сме в една обща матрица от енергия, ме вдъхнови да споделям наученото, защото подобрявайки начина,по които се чувстваме и се справяме с ежедневни ситуации постигайки повече осъзнатост, баланс, вътрешен мир и увереност, всеки от нас допринася да направим заедно света едно по-добро място за по пълноценен живот.

Моята мисия е да подкрепям хората да вървят по своя житейски път с повече лекота и радост. Използвам креативни нестандартни и алтернативни методи и техники от съвременната енергийна психология за възстановяване на физическото и психическото здраве ориентирани към намиране на бързи решения.

За да вземеш своето БЕЗПЛАТНО Ръководство за вътрешен мир и емоционална свобода трябва само да въведеш своя e-mail и до няколко минути ще получиш ръководството на пощата си. Лесно и бързо 🙂