“Всяко мое преживяване е идеално за израстването ми!”

“Никой не иска да изпитва болка, но ако изпитвате, какво можете да научите от нея? Каква е причината за болката? Какво се опитва да ви каже? Хайде да заявим: Аз обичам тялото си! Върнах тялото си към оптималното здраве, като му осигурих всичко необходимо на всички нива.

1. Когато изпитвате болка или дисконфорт, отделете време да притихнете. Вярвайте, че висшата сила ще ви каже какво трябва да промените в живота си, за да се избавите от болката.

2.Визуализирайте красиво място сред природата, изпълнете го с любимите ви цветя. Почувствайте и помиришете сладостния топъл въздух, който гали лицето ви. Съзнателно отпуснете всички мускули в тялото си.

3.Задайте си следните въпроси: Как допринасям за този проблем? Какво трябва да знам? Кои области от живота ми трябва да променя? Медитирайте върху тези въпроси и позволете на отговорите да се появят. Запишете отговорите в дневника си.

4.Изберете един от отговорите, които получихте в Стъпка 3, и съставете план за действие, върху който да поработите днес.”

Луиз Хей – Довери се на живота

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *