„Виждам планетата излекувана и цялостна!“

„Нека заедно видим планета си по нов и укрепващ начин.

Представете си свят, в който всички имат достойнство; в който всеки, независимо от расата и националността си, се чувства силен и сигурен.

Вижте как децата са ценени и зачитани навсякъде и малтретирането на деца изчезва. Вижте как безценното време в училище се използва, за да учат децата на важни неща, като това как да се обичат, как да имат връзки, как да бъдат родители, как да боравят с парите и да постигат финансова сигурност.

После вижте как всички болни оздравяват и болестта се превръща в част от миналото, тъй като лекарите се научават как да поддържат здравето и жизнеността на хората.

Вижте как хората по целия свят се радват на мир и изобилие в хармония с всички останали. Щом захвърлим оръжията и отворим сърцата си, съденето, критиките и предрасъдъците се превръщат в минало и изчезват.

Вижте планетата, Майката Земя, излекувана. Всички природни бедствия изчезват, тъй като Земята въздъхва с облекчение и се възцарява мир.

Помислете си и за други хубави неща, които бихте искали да видите на Земята. Като продължите да задържате тези идеи в ума си и да си ги представяте, помагате за създаването на нов, безопасен и любящ свят.“

Луиз Хей – Довери се на живота

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *