Здравейте приятели!

Работих с мой клиент върху темата: “Не си позволявам да изразявам емоциите си”.

Още в началото на нашата работа се появи блокаж в дишането. “Не мога да изпълня цялото си тяло с въздух. Не мога да дишам коремно, сякаш има някаква преграда и нещо не позволява на въздуха да достигне до корема ми.” Става въпрос за човек, който обича да спортува и има добра връзка с тялото си. Влизайки в матрицата стигнахме до момент, в който близките не одобряват и критикуват, когато спонтанно изразяваме чувства.

Работихме върху това как се чувства, когато няма право да показва какво чувства и се появи силно желание да рисува. Да нарисува чувствата си. И не беше само това. Пожела да отиде в Народния театър и да рисува пред пълния с публика салон. Беше незабравимо изживяване. Картината беше същевременно и декор, а моя клиент сякаш бе привързан с въжета, които му помагаха по бързо де се предвижва от единия до другия край, сякаш извършва някакъв своебразен танц и с голяма четка рисуваше своите чувства и емоции пред възхитените погледи на публиката. Беше уникално! Толкова вълнуващо, радостно, свободно, вдъхновяващо, че ми се прииска и на мен да рисувам или поне да бъда част от тази публика. Такива неочаквани прекрасни неща се случват в матрицата. След нашата сесия, моят клиент вече можеше да диша коремно и се чувстваше сякаш освободен от голям товар.

А ако срещате трудност да се спровите сами, не се колебайте да се свържете с мен. Аз ще ви помогна и подкрепя в процеса на промяна.

За индивидуални консултации, може да запазите час на телефонен номер:0887 511 122 – Бойка Боянова- Консултант по Енергийна психологияили да ми пишете на месинджър на страницата:https://www.facebook.com/innerpeaceBoyka

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *