ThetaHealing

Методът е създаден от Ваяна Стайбъл. Това е уникален метод за изцеление на душата, тялото и ума базиран на законите на квантовата физика, биологията и изследванията в областта на мозъчните вълни.
Тата лечението може успешно да помогне във всяка една област от живота, в която човек изпитва затруднение или неспособност да реши своя проблем. Това е медитативен процес, който създава физическо, логическо и духовно здраве с помощта на насочена молитва чрез Създателя. Чрез Тета метода може бързо и лесно да достигнете до дълбините на подсъзнанието, където се намират емоционалните блокажи. Да се открие всяка негативна програма или вярване, както и всяко ограничаващо убеждение. Да се променят старите програми и се пренаписват новите, желани от вас, които ще ви помогнат да постигнете целите и мечтите си и да промените живота си в положителна насока. При него всеки сам поема отговорността за своето състояние, за последствията от своите решения. Единственото условие е да вярвате напълно в Създателя на Всичко, Което Е, на Създателя, на Бог.

За да вземеш своето БЕЗПЛАТНО Ръководство за вътрешен мир и емоционална свобода трябва само да въведеш своя e-mail и до няколко минути ще получиш ръководството на пощата си. Лесно и бързо 🙂