Здравей, казвам се Бойка Боянова и съм вашият консултант, помощник и приятел по пътя за постигане на повече осъзнатост, емоционално здраве и личностно усъвършенстване чрез методите на Енергийна психология. С Енергийната психология се срещнах през 2011 г., провокирана от усещането на застой в живота си и търсеща повече удовлетворение и радост в живота си. През 2012г. Присъствах на демонстрация на Техниката за емоционална свобода и попаднах на видеоклип – ТЕС-Универсално помощно средство на създателя на техниката, американеца Гари Крейк. Провокирана от интереса си, как мога да прилагам техниката за себе си и да бъда полезна за другите, преминах през обучение и се сертифицирах като практик по Техниките за емоционална свобода (ТЕС), ниво 1 и 2 при Ирена Рельовска-Бартън – единственият преподавател в България, обучен лично от Гари Крейк.

Станах член на Българска Асоциация за развитие на Енергийната психология (БАРЕП) и влязох в листата на практикуващите. През 2016г. Преминах обучение по Пренареждане на Матрицата с ТЕС при създателя на метода – Карл Доусън – един от 29-те Тес мастери в света. От 2018г. Съм Посланник на Матрицата за България. Междувременно се запознах и преминах обучения за работа с други техники от Енергийната Психология, като Пренареждане на Матрицата на раждане – при Шарън Кинг, Базирано на Майнфулнес вътрешно премоделиране- при Таня Принс, САЙ КЕЙ- метод разработен от психологът Робърт Уйлямс. Провеждам индивидуални консултации, като ползвам и други алтернативни методи за справяне с различни житейски ситуации и трудности. Водя обучения и семинари за самопомощ. Представям метода Пренареждане на Матрицата и правя демонстрации на живо. Подкрепям и придружавам хората по успешно, осъзнато и лекота да вървят по пътя на живота, да се справят с възникнали трудности, житейски ситуации и кризи и да създадат в живота си повече спокойствие, баланс, щастие и хармонични отношения със себе си и околните.

Сертификати:

Сертифициран практик по Техника за емоционална свобода /ТЕС/1 и 2 ниво – Преподавател Ирена Рельовска – Бартън, Мастер-преподавател и практик към британската EFTMR Academy, Единствената българка с академичния сертификат по ТЕС от създателя му Гари Крейг. Основател на Българска Асоциация за развитие на Енергийната психология /БАРЕП/

Пренареждане на Матрицата с ТЕС /2016г./ – Преподавател Карл Доусън, един от 29-те EFT Founding Masters & Master Treiner of Trainers. Карл Доусън е член на AAMET International (Association for the Advancement of the Meridian Energy Techniques).

Посланник на Пренареждане на Матрицата /2018г./- сертификат Ирена Рельовска – Бартън.

Практик по Пренареждане на Матрицата на раждане, Матрица на светлината и житейска цел – Техники създадени от Шарън Кинг – Тя е един от 29-те EFT Founding Masters & Master Treiner of Trainers. Шарън Кинг е член на AAMET International (Association for the Advancement of the Meridian Energy Techniques).

Базирано на Майнфулнес Вътрешно Премоделиране- БМФП – метод създаден през 2010 г. от Таня А. Принс – един от водещите световни експерти в областта на енергийната психология. Тя е един от 29-те EFT Founding Masters & Master Treiner of Trainers. Таня Принс е член на AAMET International (Association for the Advancement of the Meridian Energy Techniques).

Сертифициран Фасилитатор САЙ-КЕЙ® (PSYCH-K)® /2015г.-2016г./- по метода на психолога Робърт Уйлямс. Преподавател Marina Riemslagh.

Advanced Energy Psychology (Усъвършенствана Енергийна Психология) – EDxTM™ – Енергийни Диагностични и Изцелителни Методи (ЕДИМ) – Fred P. Gallo

ThetaHealing – ниво начинаещи (Basic DNA) – преподавател Катина Груева (28-30 септември 2018г.)

Сертифициран практик по метода ThetaHealing, регистриран в Theta Healing Institute of Knowledge и страницата на Ваяна Стайбъл . ThetaHealing – ниво нанапреднали (Advansed DNA) – преподавател Катина Груева (05-07 октомври 2018г.)

За да вземеш своето БЕЗПЛАТНО Ръководство за вътрешен мир и емоционална свобода трябва само да въведеш своя e-mail и до няколко минути ще получиш ръководството на пощата си. Лесно и бързо 🙂