Групова практика с ТЕС и диагностика на Аурата


Групова практика с ТЕС и диагностика на Аурата

Групова практика с ТЕС и диагностика на Аурата

Дата:

февруари 18, 2020

Час:

6:30 pm

Място:

София, ул. Веслец 6 , София

Практическият семинар с ТЕС : Как да привлечем повече изобилие в живота си!
Диагностика на аурата и чакрите с Аура камера

18 февруари 2020г – 18,30 ч.
София, ул. Веслец 6
Местата са ограничени

„Изобилието не е нещо, което получаваме,
избилието е нещо, на чиято вълна се настройваме.”
Уейн Дайър

Когато си представиш себе си заобиколен от изобилие, какво виждаш? Много пари, скъпи коли, яхти, красиви и богати хора? Това е картина, която много от нас носят в ума си.

Но изобилие не означава само винаги да имаме достатъчно пари, макар това да е част от него и презрението към парите прекъсва потока на изобилие към нас. Изобилие се проявява във всеки един миг от нашето ежедневие, в нашите хармонични лични връзки, в нашите избори и чувства.

Изобилието има много лица, цветове, вкусове, аромати и форми. Намери онази, която отговаря на твоите вътрешни нужди и стремежи и поеми смело към нея.

Във всеки един момент, вие имате избор. Можете да видите ограниченията пред вас или изобилието. Изборът е ваш. Това, което виждате зависи от вашата нагласа.

Убежденията, че нещо не е достатъчно идват от недоимъка, не от изобилието. Убежденията, че парите са нещо лошо или че няма достатъчно за всички, пораждат автосъботиращи действия. Изобилието вибрира с енергията на достатъчност и богатство, на щедрост и благодарност!

С помощта на Техниките за Емоционална свобода ще се освободите от стари вярвания, убеждения и ограничения свързани с изобилието. Груповата енергия помага да направим квантов скок, което няма как да направите сами.
Поемете пътя за лична промяна и не забравяйте – Променяйки себе си, променяте целия свят около вас.

Ще имате възможност да се възползвате от диагностика на аурата с Аура Камера преди практиката с ТЕС и в края на събитието и сами да оцените промените настъпили при вас, с помощта на Стойчо Георгиев.

Човешката аура представлява енергийното поле около физическото тяло. Аypaтa на здрав човек имa eлипcoвиднa или яйцeвиднa фopмa около физическото тялo и ce пpocтиpa нa 2-3 мeтpa извън него. Фopмaтa, paзмepът, цвeтoвeтe и яcнoтaтa нa тeзи цвeтoвe ca индиĸaтop зa физичecĸoтo, eмoциoнaлнoтo, миcлoвнoтo и дyxoвнo блaгoпoлyчиe.

Аура камерата позволява да се визуализира разпространението на енергията по цялото тяло. Чрез нея се наблюдава динамиката, формата, цвета и големината на индивидуалната енергетика и се добива представа за моментния баланс между енергиите на отдаване и приемане. Апарата ясно фиксира проблемните области в случай на дисбаланс в енергийните центрове, наречени чакри. Това е единственият уред, с който може да се проследи връзката между емоции и болест и да се намери пътя към здравето.

ВЪЗМОЖНОСТИ НА АПАРАТА:
• Снимка и диагностика на аура и чакри;
• Изследване на енергийната структура на човек;
• Апаратна диагностика на психическо, емоционално и енергийно състояние;
• Баланс на енергиите Ин и Ян;
• Съотношение на дух / разум / тяло;
• Качество на релаксация и ниво на стрес;
• Размер и интензитет на биополето;
• Цветови спектър и анализ на основните личностни характеристики;
• Качество на енергиите – интуитивна, ментална, емоционална и физическа.

Водещ груповата ТЕС практика:

Бойка Боянова
Сертифициран практик по ТЕС /Техники за Емоционална свобода/. Член на Българска Асоциация за развитие на Енергийната психология /БАРЕП/. Консултант по ТЕС и Пренареждане на Матрицата.

Аура анализ на енергийната ни система с помощта на аура камера:
Стойчо Георгиев

Финансова компенсация – 30 лв
Включва две снимки на аурата преди и след практиката с ТЕС.
МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! За да заявиш своято място ми изпрати имейл с двете си имена и телефонен номер за връзка с теб на bboyanova11@gmail.com, или на телефон 0887 511 122 Отбелязването в събитието НЕ е достатъчна заявка за участие.

Събитието е минало

Място:

Общо места: 10
  • София, ул. Веслец 6
  • ул. Веслец 6
  • София

Event Schedule Details

  • февруари 18, 2020
    6:30 pm - 8:30 pm
Сподели събитието
Добави към своя календар
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.