Техники за Емоционална свобода– ниво 1. Курс за самопощ


Техники за Емоционална свобода– ниво 1. Курс за самопощ

Дата:

февруари 22, 2020

Час:

10:00 am

Място:

София, ул. Веслец 6 , София

❤️ТЕХНИКИ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА – НИВО I

КУРС ЗА САМОПОМОЩ

👉 Място: София, ул. Веслец 6
Кога: 22 февруари 2020 г. от 10,00 ч. до 17,30 ч.
💳 Цена за участие:
* за ранно записване до 17 февруари 2020 г. – 130 лева
* след 17 февруари 2020 г. – 150 лева
* в деня на събитието – 180 лева

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! За да заявиш своято място ми изпрати имейл с двете си имена и телефонен номер за връзка с теб на bboyanova11@gmail.com, след което ще получиш банкова сметка по която да преведете таксата. Резервирай твоето място с капаро от 50 лева. Отбелязването в събитието НЕ е достатъчна заявка за участие.

⚡️Защо ТЕС:

Практикуващите Техниките за емоционална свобода наричат ТЕС психологическа акупресура.

Той действа бързо и можете да го използвате по всяко време, навсякъде. Това отнема само 10-20 минути.

✅ Няма хапчета, които да се приемат.
✅ Потупването само с няколко пръста е толкова просто, че можете да се научите да го правите след няколко минути.
✅Потупването може да бъде направено навсякъде или по всяко време, когато се чувствате стресирани или тревожни – на бюрото, в колата или дори по време на бърза почивка в банята.
✅Това е изключително гъвкава техника, която лесно се персонализира за уникалната ви ситуация.
✅ Подобряването често е бързо. Дори постоянните проблеми понякога могат да бъдат изчистени само в няколко сесии с ТЕС.
✅ Нивата на успех са високи. Според основателя на ЕФТ Гари Крейг подслушването може да донесе пълно или частично облекчение в около 80% от случаите, а резултатът често е постоянен. Работата с сертифициран практикуващ ТЕС повишава успеха до 95%.
✅ Потупването няма известни странични ефекти.
✅ Потупването ви дава контрол над вашето психическо здраве.
✅ За разлика от терапията, медикаментите и дори природните добавки против тревожност и безпокойство, потупването не струва нищо.

⚡️За кого е подходящо това обучение в ТЕС ниво I:

Това обучение е за всички, които се интересуват от иновативни съвременни методи за бързо и ефективно справяне с емоционални и физически травми, изкореняване на зловредни мисловни модели и убеждения, травми, фобии, зависимости, вътрешна неудовлетвореност, заболявания, стрес и за всякакви проблеми, там където нищо друго не работи.

⚡️ Какво ще научите:

Ще научите какво представлява техниката за емоционална свобода /ТЕС/ и как да я използвате себе си. Ако търсите начин да се освободите от здравословен или емоционален проблем, с който се борите отдавна и при който традиционните методи до момента не са дали желаните резултати, опитайте ТЕС. Техниката обединява най-доброто от източната и западната традиция – бързи резултати с минимално въздействие.

Ще усвоите и практикувате основната рецепта на ТЕС (техники на емоционална свобода) и чрез задълбочени, забавни, практически упражненияще ще придобиете уменията и увереността, от които се нуждаете, за да станете успешен практикуващ. Заедно с това ще имате възможността да решите някои ваши проблеми! Ще усетите реални промени и резултати за себе си още в хода на семинара.

⚡️Ползи от обучението:

Теорията, която стои зад Техниките за емоционална свобода, е че всички негативни емоции са причинени от нарушаване на енергийната система на тялото и че прилагането на ТЕС може да възстанови баланса на тази система.

Подобно на акупунктурата и акупресурата, при ТЕС се въздейства върху енергийните меридиани в тялото и чрез потупване с върха на пръстите върху крайните им точки се въздейства енергийната и оздравяваща система на тяло-ум. Емоционалното здраве, професионалният успех и удовлетворението от живота могат да бъдат значително подобрени от балансиране на енергията във вашето тяло.

По време на обучението ще усвоите някои тънкости и ще се научите как ефективно да прилагате TEС в ежедневието си с лекота и увереност.

Ще имате възможността да преминете през свои изцеляващи и обогатяващи преживявания в защитена среда.

⚡️ И какво още?

Ще научите какво представлява Пренареждане на матрицата. Как този терапевтичен метод от енергийната психология надгражда ТЕС и ни позволява да намираме и да се освобождаваме от ограничаващи и негативни вярвания по един нежен и щадящ начин. Пренареждане на матрицата представлява водена от терапевта медитация с ТЕС, която позволява да се връщаме към свои минали АЗ (наричано още ЕХО) с цел да им помогнем да преодолеят по-лесно и ефективно травматични преживявания, да променят ограничаващи вярвания от миналото. Кой от нас в даден момент от живота не е искал да може да се върне в миналото и да поправи някои неща или да промени своята реакция в дадена ситуация. С Пренареждане на матрицата можете да направите това, да разчистите проблемите си и да подобрите качеството си на живот.

>> Какво казват световноизвестни авторитети за ТЕС:

д-р Брус Липтън, клетъчен биолог: Най-добрият и ефективен начин да пренапишеш програмите в подсъзнанието си е чрез техниките на Енергийната психология.

д-р Дийпак Чопра: ТЕС дава огромни възможности за изцеление.

Д-р Норм Шийли, Президент на Институт за здравето „Холос“: Терапиите, базирани на меридианните енергии като ТЕС са несравними по ефективност спрямо себестойността си и простотата си.

Луиз Хей: Ако ще подобряваш живота си, не е достатъчно само “да мислиш позитивно“. Използвай ТЕС да разчистиш проблемите си и да продължиш напред с живота си.

Джак Канфийлд, автор на световния бестселър „Пилешка супа за душата“: ТЕС е най-мощната нова технология за трансформация, която се е появявала от години

Уважавани терапевти като д-р Менис Юсри (автор и водещ на семинари за личностна трансформация Към същността) и мотивационни преподаватели като Джак Канфийлд я прилагат в техните семинари като най-бързодействаща за освобождаване от редица негативни състояния.

👉 Място: София, ул. Веслец 6
Кога: 22 февруари 2020 г.
💳 Цена за участие:
* за ранно записване до 17 февруари 2020 г. – 130 лева
* след 17 февруари 2020 г. – 150 лева
* в деня на събитието – 180 лева
МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! За да заявиш своято място ми изпрати имейл с двете си имена и телефонен номер за връзка с теб на bboyanova11@gmail.com, след което ще получиш банкова сметка за превеждане на таксата. Резервирай твоето място с капаро от 50 лева.

👉Какво е включено в цената:

– печатни материали за работа с ТЕС;
– кафе, чай, вода през по време на почивките;
– практически упражнения, в които ще получите помощ и насоки за да придобиете умения да прилагате за себе си един уникален метод за самопомощ.
– семинар на ниво ТЕС ниво 1 ще усъвършенства вашите умения за практика и ще стигнете до различни лични осъзнавания и ще постигнете промяна на някои ваши убеждения по един вдъхновяващ и забавен начин.

Събитието е минало

Място:

Общо места: 20
  • София, ул. Веслец 6
  • ул. Веслец 6
  • София
  • София
  • България

Event Schedule Details

  • февруари 22, 2020
    10:00 am - 5:30 pm
Сподели събитието
Добави към своя календар
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.